KONTAKT

Po – Pia: 07:30 – 15:30

Donská 1, 058 01 Poprad
+421 918 570 828
info@lotosan.sk

LED zrkadlá na mieru

LED zrkadlá na mieru

Zrkadlo do interiéru jednoducho patrí! Dokonalé štýlové zrkadlo môže byť nielen praktickým a užitočným pomocníkom, ale dodá každému interiéru nový rozmer. Už niekoľko rokov vám prinášame LED zrkadlá v najvyššej kvalite, so skvelou funkcionalitou aj originálnym dizajnom. Neustále sa snažíme naše produkty vyvíjať, inovovať a zlepšovať. Čo ak by sme však vedeli vytvoriť zrkadlo, ktoré je na mieru šité do vašej kúpeľne, spálne, obývačky či predsiene? Aj preto prichádzame so skvelou novinkou, ktorou sú LED zrkadlá LOTOSAN na mieru! Dokážeme vám navrhnúť LED zrkadlo podľa vašich špecifických požiadaviek. A čo všetko si na zrkadle môžete prispôsobiť?

lotosan_blog_led_zrkadla_na_mieru_02

Osvetlenie a/alebo Podsvietenie

LED osvetlenie, ktorým disponujú všetky naše zrkadlá, je dlhotrvajúce, ekologické a šetrné k životnému prostrediu. Vyberte si, či vaše zrkadlo bude disponovať priamym LED osvetlením na prednej strane zrkadla alebo príjemným jemným LED podsvietením v zadnej časti zrkadla. Ak sa neviete rozhodnúť, pokojne môžete zvoliť aj obe varianty súčasne.

Tvar zrkadla

Zvoľte si zo širokej ponuky rôznych tvarov a prispôsobte ho svojim potrebám. Kruhový, polygonálny či oválny! Aký sa hodí do vašej kúpeľne, spálne alebo obývačky? Ak túžite po zrkadle, ktoré má neštandardný atypický tvar, ani to nie je prekážkou….

lotosan_blog_led_zrkadla_na_mieru_03
lotosan_blog_led_zrkadla_na_mieru_04

Typ LED osvetlenia

LED osvetlenie či podsvietenie nemusí len štandardne kopírovať vami zvolený tvar zrkadla. Vybrali ste si hranatý tvar zrkadla, no LED osvetlenie by ste chceli mať v tvare kruhu? To nie je žiaden problém. LED pásy môžu byť umiestnené v rôznych variantoch po obvode zrkadla pri tzv. OBVODOVOM TYPE alebo ako rôzne varianty výsekov v niektorej časti zrkadla pri tzv. VÝSEKOVOM TYPE. Voľba je len na vás.

Teplota svetla

Vytvorte profesionálne, očarujúce či relaxačné prostredie pomocou vhodne zvolenej teploty svetla. Tá nám v určitom rozpätí udáva farbu svetla, ktorou svetelný zdroj disponuje. Čím je jeho hodnota vyššia, tým chladnejšie svetlo získame, naopak, čím je hodnota nižšia, tým bude svetlo teplejšie. V našej ponuke nájdete dostupné 3 teplotné varianty svetla 3000K / 4000K / 5700K. Teplotu svetla je možné zvoliť samostatne pre LED osvetlenie aj podsvietenie. Skvelou voľbou je doplnková funkcia nastaviteľnosti teploty svetla podľa potreby.

lotosan_blog_led_zrkadla_na_mieru_05
lotosan_blog_led_zrkadla_na_mieru_06

Rozmer zrkadla

Dostupnosť rozmerov je veľmi široká. Jeho možnosti sa však odvíjajú od zvoleného tvaru aj ostatných parametrov. Túžite po zrkadle, ktoré má neštandardné rozmery alebo je väčšie ako bežne dostupné zrkadlá? Neváhajte nám napísať.

Rám zrkadla

Niekedy postačí krásny a elegantný rám a zrkadlo získa zaujímavý vzhľad. Vyberte si môžete z rôznych materiálových aj farebných možností. K dispozícii máme kovový rám alebo dizajnový potláčaný rám, ktorý dodá zrkadlu štýlový charakter. Medzi štandardné farebné varianty patrí rám v bielej / čiernej / chróm / zlatej farbe. Máte špecifickú predstavu? Na dostupnosť iných farieb sa informujte u nás.

lotosan_blog_led_zrkadla_na_mieru_07
lotosan_blog_led_zrkadla_na_mieru_08

Funkcionalita

Naše LED zrkadlá sú nielen originálnymi dizajnérskymi kúskami, ale aj praktickými pomocníkmi. Disponujú množstvom technických výhod, ktoré sú veľmi užitočné. Vyberte si zo širokej ponuky pridaných funkcií a vytvorte zo zrkadla šikovného pomocníka. Vďaka vyhrievaniu skla sa zrkadlo nezarosí, ochrana zrkadla proti korózii zabraňuje oxidácii skla, dotykové ovládanie uľahčuje manipuláciu či praktické zväčšovacie zrkadlo a mnoho ďalších. V ponuke je tiež možnosť personalizácie zrkadla (umiestnenie loga na zrkadlo).

Inšpirovali sme vás?

Máte už svoje vysnívané zrkadlo? Možnosti pre tvorbu LED zrkadla na mieru sú skutočne široké. Či už potrebujete zrkadlo na mieru z dôvodu rozmerových obmedzení vo svojom interiéri alebo chcete mať svoj originálny dizajnový kúsok, v oboch prípadoch vám veľmi radi pomôžeme.

Postup je veľmi jednoduchý…

logo
zrkadla_na_mieru
cp
cenvy-ponuka
kosik

1) Navštívte niektorého z našich autorizovaných partnerov.

2) Predajca vám pomôže zadefinovať všetky potrebné technické parametre.

3) Vytvorí vám predbežnú objednávku.

4) Na základe objednávky vám pripravíme náhľad zrkadla a cenovú ponuku.

5) Po vašom odsúhlasení zašleme zrkadlo priamo do výroby.