KONTAKT

Po – Pia: 07:30 – 15:30

Donská 1, 058 01 Poprad
+421 918 570 828
info@lotosan.sk

  /  Lotosan   /  Letná akcia -20% na radiátory
Akcia-radiatory-lotosan

Letná akcia -20% na radiátory

Predstavte si interiér, v ktorom je všetko dokonale zladené. Farby stien, nábytku, doplnkov a dokonca aj radiátorov. Áno, správne ste počuli. Radiátory! Tie, ktoré v našich domovoch a kanceláriách tak často prehliadame, môžu byť krásnym a funkčným doplnkom vášho interiéru. A práve to nám ponúka značka Lotosan so svojimi farebnými prevedeniami radiátorov. Či už máte radi minimalistický štýl, kde dominuje biela a čierna, alebo ste milovníkmi výrazných a odvážnych farieb, radiátory Lotosan vás určite zaujmú. Ponúkajú širokú paletu farebných prevedení, vďaka ktorým si môžete vybrať presne taký odtieň, ktorý bude s vaším interiérom ladiť dokonale. Počas letných dni sme si pre vás pripravili osviežujúcu akciu -20% na vybrané farebné radiátory Lotosan. Akcia sa vzťahuje na radiátory zo série Arbo, Floriada, Ruby, Nevis, Sunset Retro a Maya vo farebnom prevedení skupiny B. Akcia je obmedzená a platí od 21. 06. 2023 do 30. 09. 2023.

FARBY V AKCII

Akcia platí na 20 vybraných farebných prevedení. Nájdete medzi nimi hladké a štruktúrované povrchy, ale aj matné a lesklé varianty. Ak máte radi kontrasty a chcete, aby vaše radiátory dominoval v interiéri, môžete si vybrať z našej ponuky lesklých povrchov. Naopak, ak dávate prednosť skôr decentnejšiemu a jednoduchšiemu štýlu, siahnite po matnom prevedení. Vyberte si bielu matnú, sivú, antracitovú, alebo zlatú lesklú záleží len na vás.

→ Zobraziť farby v akcii

Akciové séria radiátorov LOTOSAN

Dizajnový radiátor ARBO

Arbo je elegantný a pútavý radiátor- bohatý na výraz, ktorý spĺňa očakávania náročného interiéru. Veľmi dobre sa hodí k zariadeniu v modernom štýle, ktoré sa vyznačuje súladom dizajnu a funkčnosti. Dizajn radiátora je tvorený husto umiestnenými geometrickými tvarmi.

Akcia-radiatory-lotosan-blog-3

Kúpeľňový radiátor FLORIDA

Radiátor Florida sa vyznačuje módnym dizajnom: efektné a ploché priečne profily zaisťujú komfort pri vešaní a sušení uterákov. Asymetrický dizajn umožňuje radiátor namontovať zľava alebo sprava (obrátiť ho).

Kúpeľňový radiátor RUBY

Ruby je dynamický radiátor s výrazným vzorom, ktorý svojím charakterom oživí aj to najjednoduchšie usporiadanie. Svojím tvarom a striedavým usporiadaním horizontálnych prvkov dokonale ladí s módnym hranatým zariadením kúpeľne.

ruby-radiátor-biela-lotosan-dizajnovka

Kúpeľňový radiátor NEVIS

Nevis je radiátor, ktorý najlepšie poslúži v modernej kúpeľni. Jeho jemná forma je zladená s módnym hranatým kovaním a sila radiátora spočíva v jednoduchosti. Ploché horizontálne profily uľahčujú sušenie uterákov a zvyšuje komfort. Nie je nič lepšie, ako sa po sprche utrieť do suchého a príjemne nahriateho uteráka.

Interiérový radiátor SUNSET RETRO

Sunset retro je nestarnúca klasika s moderným nádychom. Jeho nadčasový a univerzálny dizajn zapadne do každého interiéru bez ohľadu na jeho štýl. Vďaka svojej rozmerovej a funkčnej flexibilite dokáže vyhriať každú miestnosť. Môže mať podobu nízkeho a širokého radiátora alebo vysokého a úzkeho.

sunset-retro-radiátor-grey-lotosan-dizajnovka
maya-radiátor-čierna-lotosan-dizajnovka

Interiérový radiátor MAYA

Maya je radiátor, ktorého modulárna konštrukcia umožňuje takmer plnú veľkostnú úpravu. Vďaka vertikálnym profilom spojeným jednoduchým a elegantným spôsobom. Maya prestavuje dizajnové riešenie vykurovania aj v tej najneobvyklejšej miestnosti.