KONTAKT

Po – Pia: 07:30 – 15:30

Donská 1, 058 01 Poprad
+421 918 570 828
info@lotosan.sk

  /  Lotosan   /  Malé vychytávky do každej kúpeľne

Malé vychytávky do každej kúpeľne

“Na detailoch záleží. A obzvlášť ak je tento malý detail veľkým a šikovným pomocníkom. Preto aj naše produkty majú malé vychytávky, ktoré oceníte pri ich každodennom používaní či užívaní svojej kúpeľne. Ktoré to sú?”

  1. Soft Close systém. Dvierka a zásuvky nášho kúpeľňového nábytku sú vybavené Soft Close systémom, ktorý zabezpečí pomalé a tiché dovieranie. Zásuvka a dvierka sa vďaka tomu šetria a skrinka má dlhšiu životnosť.
  2. Udržať poriadok v zásuvke nie je problém, vďaka doplnkovým organizérom. Väčšina našich skriniek pod umývadlo má vo vrchnej zásuvke vstavaný organizér, ktorý vám pomôže udržať v zásuvke poriadok. Avšak aj v spodných zásuvkách alebo v skrinkách bez zabudovaného organizéra môžete ľahko udržať poriadok. Pomocou našich doplnkových organizérov dostupných v 3 veľkostiach.
  3. Keď radiátor nie je len radiátor. Ale napríklad aj zrkadlo. Radiátor Nila je jedinečným dizajnovým kúsok. Povrch radiátora Nila si môžete zvoliť podľa vlastných predstáv. Dostupný je v prevedení zrkadlo, biele, čierne alebo béžové sklo. Nila skvele vynikne nielen v kúpeľni ale aj v iných miestnostiach vášho bytu. Ak sa rozhodnete Nilu umiestniť do kúpeľne, môžete radiátor doplniť elegantnou hradzou na vešanie uterákov.
  4. Zahmlené zrkadlo v kúpeľni? Už nie! Naše zrkadlá majú mnoho vychytávok a jednou z nich je aj funkcia vyhrievania. Tá zabezpečí, že zrkadlo v kúpeľni nebude zahmlené ani keď si doprajete ozaj horúci kúpeľ či sprchu.
  5. V kúpeľni s obľúbenou hudbou. Zrkadlá Gloria Music v sebe ukrývajú zabudovaný reproduktor, na ktorý sa pripojíte cez bluetooth. Potom už stačí stlačiť len “play” a užívať si obľúbenú hudbu alebo podcast pri kúpeli či umývaní zubov.
  6. Šetrné batérie. Batérie sa zníženým prietok vody vám pomôžu znížiť vašu spotrebu a ušetriť peniažky. A aj takéto batérie nájdete v našej ponuke.
  7. Sprchu môžete ovládať aj pomocou jedného tlačidla. S funkciou Magic Click sa môžete prepínať medzi 3 rôznymi druhmi prúdu pomocou jedného tlačidla umiestneného priamo na ručnej sprche. Jednoducho a pohodlne.
  8. Keď sa kúpeľňa ľahko čistí. Vodný kameň nám vie narobiť vrásky. Preto sme kúpeľne Lotosan doplnili aj vychytávkami pre jednoduchšie čistenie. Sprchy či batérie sme vybavili systémom proti usadzovaniu vodného kameňa a sprchové kúty povrchovou úpravou skla easy clean. Pre ľahšie čistenie a dlhšiu životnosť.