KONTAKT

Po – Pia: 07:30 – 15:30

Donská 1, 058 01 Poprad
+421 918 570 828
info@lotosan.sk

  /  Lotosan   /  Predstavujeme vám šarmantnú Scarlet

Predstavujeme vám šarmantnú Scarlet

Je expresívna, štýlová a veľmi elegantná. Vyniká jednoduchými líniami a minimalistickým dizajnom, ktorý však pôsobí veľmi atraktívne. Séria kúpeľňového nábytku Scarlet skvele zapadne do každej modernej kúpeľne. To čím vás očarí, je nielen jej jedinečný dizajn, ale aj množstvo variánt, vďaka ktorým si môžete vytvoriť kúpeľňu podľa vlastných predstáv. Nábytok Scarlet je vzájomne kombinovateľný, vďaka čomu si môžete vyskladať vlastnú kúpeľňovú zostavu nábytku.

Podľa vašich predstáv

Séria Scarlet ponúka množstvo kúpeľňových skriniek – pod umývadlo, či bočných skriniek, so zásuvkami či dvierkami, ktoré môžete doplniť policovými modulmi či štýlovým kovovým rámom. So sériou Scarlet si vytvoríte kúpeľňu šitú pre vás.

Očaril vás industriálny dizajn? Skrinku Scarlet s 1 zásuvkou doplňte elegantným kovovým rámom so sklenenou policou. Chróm nie je vaša farba? Vymeňte úchyty za čierne či zlaté. Ak túžite po umývadle umiestnenom na doske, skrinky Scarlet môžete umiestniť aj pod dosku. Inšpirujte sa našimi vizualizáciami a pozrite sa akými rôznymi spôsobmi kombinovať skrinky Scarlet.

Krásna a šikovná

Skrinky Scarlet sú vybavené Soft Close systémom, ktorý zabezpečí tiché dovieranie zásuvok aj dvierok. Vďaka plnému výsuvu zásuviek získate k všetkým svojim veciam pohodlný a rýchly prístup. Vrchná zásuvka skriniek pod umývadlo Scarlet ukrýva aj šikovný organizér, ktorý sa postará o poriadok v umývadlovej skrinke. Spodná zásuvka má upravenú výšku – je o niečo vyššia ako vrchná, a vďaka tomu je ideálna pre umiestnenie vysokých nádob ako sú čistiace prostriedky.

Scarlet vychytávky

V sérii Scarlet nájdete aj elegantné bočné kovové rámy, ktoré poslúžia ako dizajnovo zaujímavé nohy pre skrinky a vďaka držiaku na uterák je rám aj praktickým a užitočným doplnkom.

Šikovným pomocníkom v kúpeľni je aj výsuvný kontajner s košom na prádlo. Unesie až 20 kg prádla a rovnako ako zásuvky v skrinkách aj kontajner je plne výsuvný a vybavený Soft Close systémom. Policové moduly Scarlet môžete rovnako ako skrinky umiestniť pod dosku alebo vám môžu slúžiť ako samostatné poličky.