KONTAKT

Po – Pia: 07:30 – 15:30

Donská 1, 058 01 Poprad
+421 918 570 828
info@lotosan.sk

  /  Lotosan   /  Sme LOTOSAN, veľmi nás teší

Sme LOTOSAN, veľmi nás teší

Počuli ste už o nás? Ak nie, radi sa vám predstavíme.

Lotosan je slovenský

Sme zo Slovenska, a tu aj chceme prinášať nové, kvalitné a zaujímavé produkty pre vašu kúpeľňu. Od obkladov a dlažieb až po radiátory a zrkadlá. V našich produktoch sa odráža 30 rokov skúseností s návrhom kúpeľní a kúpeľňovým sortimentom. Kvalita a dizajn sú našou prioritou, preto výrobu produktov Lotosan zastrešujú moderné závody v Európe.

Spoľahlivé a šarmantné

Na kúpeľne Lotosan sa môžete spoľahnúť. Pri našich produktoch kladieme dôraz na ich kvalitu, aby vám produkty Lotosan slúžili dlhé, dlhé roky. Preto precízne vyberáme každý náš produkt a zároveň partnera pre jeho výrobu. Prvotriedna kvalita výroby, materiálov i roky skúseností sa premietajú do trvácnych a funkčných výrobkov, ktoré vás navyše očaria na prvý pohľad. Zaujímavým dizajnom či drobným detailom, ktorými si naše produkty získajú vaše srdce. Kúpeľne Lotosan sú navrhnuté tak, aby ste sa v nich cítili pohodlne a výnimočne.

Exkluzívne pre vás

V Lotosane vieme, že pri návrhu kúpeľne je dobré zveriť sa do rúk odborníka. Preto s odborníkmi spolupracujeme nielen pri výrobe produktov Lotosan, ale aj pri ich predaji. Naše produkty nájdete u vybraných odborných predajcov, na ktorých sa môžete spoľahnúť.

 

To sme my, Lotosan. Ak ste zvedaví na naše produkty, prezrieť si ich môžete online alebo navštívte niektorého z našich partnerov.