KONTAKT

Po – Pia: 07:30 – 15:30

Donská 1, 058 01 Poprad
+421 918 570 828
info@lotosan.sk

Vytvárajte kúpeľne snov s LOTOSANOM

Vytvárajte kúpeľne snov s LOTOSANOM

Ste dizajnérom na voľnej nohe alebo ste súčasťou dizajnérskeho ateliéru a navrhujete kúpeľne či interiér? Radi s vami nadviažeme spoluprácu! Sme exkluzívna slovenská značka a prinášame nové, kvalitné a dizajnové produkty do kúpeľne či interiéru.

U nás v LOTOSANe veríme, že spolupráca s talentovanými interiérovými dizajnérmi je kľúčom k dosiahnutiu dokonalosti v každom interiéri. Preto otvárame naše dvere pre nové partnerstvá, kde kreativita a originalita môžu rozkvitať v súlade s našimi hodnotami a produktmi. Ako dizajnér máte jedinečnú schopnosť vidieť svet nie len taký, aký je, ale taký, aký by mohol byť. S našimi originálnymi produktami môžete preskúmať hranice svojej predstavivosti a priniesť na svetlo sveta kúpeľne, ktoré sú viac než len funkčnými priestormi.

V spolupráci s nami získate nielen prístup ku skvelým produktom, ale stanete sa súčasťou rodiny, ktorá vás podporí na každom kroku vašej kreatívnej cesty. My v LOTOSANe vieme, že spolupráca je viac než len zdieľanie produktov. Je to zdieľanie vízií, ambícií a túžby po vytváraní niečoho výnimočného.

 

 

Prečo spolupracovať práve s nami??

  1. Exkluzivita a inovácia – Naši dizajnéri neustále experimentujú s najnovšími trendmi a technológiami, aby sme vám priniesli produkty, ktoré nie sú len na špičke dizajnu, ale sú aj funkčné a inovatívne.
  2. Precíznosť a kvalita – Sme hrdí na naše produkty a na to, že všetok náš nábytok je vyrobený s najvyššou precíznosťou. Klientom tak ponúkame kúsok luxusu, ktorý je spoľahlivý a kvalitný.
  3. Ekologický prístup – Naše produkty sú vyrábané tými najmodernejšími technológiami dostupnými na súčasnom trhu. Práve tie zabezpečujú ekologickú výrobu a šetrenie prírodných zdrojov.
  4. Personalizácia – Chápeme, že každý priestor je jedinečný, a preto ponúkame širokú paletu možností a kombinácií produktov LOTOSAN, aby vyhovovali individuálnym potrebám a predstavám vašich klientov.
  5. Podpora a spolupráca – Naša spolupráca s vami je založená na princípe partnerstva a rastu. Budete mať k dispozícii osobného obchodného zástupcu, ktorý pomáha s výberom produktov, technickými špecifikáciami a všetkým potrebným, aby vaša práca bola čo najpohodlnejšia a vaše projekty čo najúspešnejšie.
  6. Marketing a viditeľnosť – V rámci našich marketingových aktivít získate príležitosť byť súčasťou našich marketingových kampaní, čo znamená zvýšenú viditeľnosť vašej práce a príležitosť osloviť nových klientov.

 

Pridajte sa k nám!

Pridajte sa k nám a staňte sa súčasťou prestížnej skupiny profesionálov, ktorí so svojou prácou prispievajú k neustálemu zvyšovaniu štandardov v oblasti interiérového dizajnu. Spoločne môžeme vytvárať priestory, kde každý detail má svoje miesto a kde sa luxus stretáva s pohodlím a funkčnosťou.

Ak ste sa rozhodli, že do spolupráce s nami pôjdete alebo by ste sa chceli dozvedieť viac, neváhajte nás kontaktovať. Tešíme sa na Vaše nápady a na spoločné tvorenie nezabudnuteľných kúpeľňových interiérov.

 

PREJSŤ NA KONTAKTNÝ FORMULÁR >>